Власнику 20.000. ваучера одмор гратис

М. Л.
Власнику 20.000. ваучера одмор гратис

БАЊАЛУКА - За одмор на дестинацијама широм Републике Српске домаћи гости искористили су до сада око 19.400 туристичких ваучера у оквиру кампање “Доживи Српску”, а за власника 20.000. ваучера Туристичка организација РС (ТОРС) спрема изненађење.

Рекла је то за “Глас Српске” директорица ТОРС-а Нада Јовановић, појаснивши да ће најсрећнији домаћи гост боравак на жељеној дестинацији добити гратис.

- План је да за становника РС који буде резервисао аранжман за двоје у оквиру кампање “Доживи Српску” разлику износа након што искористе ваучер плати ТОРС, те да за њих тај боравак буде гратис. Брзином муње се приближавамо срећном добитнику - истакла је Јовановићева и још једном позвала грађане да поштујући епидемиолошке мјере изаберу неку од домаћих дестинација и у оквиру ове кампање упознају природне љепоте Српске. Јовановићева је нагласила да су туристички ваучери пун погодак и додала да се нада да ће то постати пракса и у наредним годинама. Истакла је да је убједљиво највише ваучера у протеклом периоду искориштено у Бањи “Врућици” у Теслићу, те да је веома велику посјећеност забиљежила Бања “Кулаши” у Прњавору, а доста гостију било је и на Јахорини, у Требињу те етно-селу Станишићи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана