Вишковић: Станковића памтити као највећег неимара Српске

Срна
Вишковић: Станковића памтити као највећег неимара Српске

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је телеграм саучешћа породици Слободана Станковића, истичући да је његова смрт огроман губитак за цијелу Републику, која ће га памтити као једног од својих највећих неимара.

Вишковић је рекао да ће Станковић остати упамћен као велики добротвор и хуманиста и један од најзначајнијих привредника, чија је компанија реализовала неке од највећих грађевинских подухвата у Репубици Српској и региону.

-Са великим жаљењем сам примио вијест о смрти Слободана Станковића, привредника и власника и директора компаније „Интеграл инжењеринг”. Његов одлазак је огроман губитак за његову породицу, пријатеље и сараднике, али и за цијелу Републику Српску - навео је Вишковић у телеграму који је упутио у своје и у име Владе.

Власник и директор компаније “Интеграл инжењеринг” Слободан Станковић преминуо је јуче у Бањалуци.

Фирму “Интеграл” основао је 1989. године у Лакташима. “Интеграл” је данас једна од највећих и најсавременијих грађевинских фирми која ради широм региона, а на пословима у Србији, Хрватској, БиХ и Словенији запошљава око 10.000 радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана