Вишковић: Широм Српске раде се многи објекти на добробит свих грађана

Srna
Вишковић: Широм Српске раде се многи објекти на добробит свих грађана

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас да се широм Републике Српске раде многи објекти на добробит свих њених грађана.

Према његовим ријечима, и они који критикују власти Републике Српске морају да признају да су од Требиња до Новог Града у посљедњих десет и више година видљиви помаци.

- У политици можемо фино причати, али једног дана морате да покаже шта сте оставили иза себе - рекао је Вишковић новинарима у Трнову.

Он је истакао да данашњи састанак са начелницима општина представља редовни састанак са начелницима општина Сарајевско-романијске регије који су из СНСД-а.

- Приближавају се локални избори и причаћемо о томе, о инвестицијама, до сада урађеном, о њиховим плановима за локалне заједнице из којих долазе - рекао је Вишковић, који је потпредсједник СНСД-а.

У Источном Сарајеву у току је састанак Вишковића са начелницима општина Пале Бошком Југовићем, Трнова Драгомиром Гаговићем, Рогатице Милорадом Јагодићем, Источног Новог Сарајева Љубишом Ћосићем и начелником општине Хан Пијесак Владом Остојићем, а састанку присуствовује и посланик у Народној скупштини Наташа Кулашинац и директор Болнице "Србија" у Источном Сарајеву Небојша Шешлија.

Отворена фискултурна сала ОШ "Свети Сава"

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и начелник општине Трново Драгомир Гаговић данас су свечано отворили фискултурну салу у Основној школи "Свети Сава" у овом мјесту за чију изградњу су 540.000 КМ издвојиле владе Србије и Српске. Премијер Српске најавио је да ће Влада ових дана издвојити додатни новац за опремање спортске дворане у Трнову чиме ће она у потпуности бити спремна за почетак нове школске године.

"Овај објекат је недостајао Основној школи и практично је било немогуће изводити наставу физичког васпитања у зимском периоду", рекао је Вишковић.

Гаговић је истакао да ће овај објекат, изграђен средствима влада Србије и Републике Српске, значити пуно за ученике и становнике Трнова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана