Вишковић положио вијенац палим српским борцима

СРНА
Вишковић положио вијенац палим српским борцима

МИЛИЋИ - Премијер Републике Српске Радован Вишковић данас је у Милићима, поводом Дана општине - 31. марта, положио вијенац палим српским борцима у Одбрамбено-отаџбинском рату на Централни споменик у Парку великана.

Пошту палим српским јунацима одали су и општински званичници, као и представници организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата.

Обиљежавање Дана општине биће настављено у сали Скупштине општине радним састанком са амбасадором Руске Федерације у БиХ Игором Калабуховим, након чега ће услиједити свечана сједница на којој ће бити уручене општинске награде и признања појединцима, институцијама, удружењима и организацијама који су допринијели развоју Милића у прошлој години.

Признање "Златни грб општине Милићи" са признањем "Повеља општине Милићи", биће уручено Јавној установи "Воде Републике Српске" и Покрајинској влади Војводине.

"Грб општине Милићи" са признањем "Повеља општине Милићи" биће додијељени и Организацији резервних војних старешина Нова Пазова на челу са предсједником Зденком Гашићем, те Миливоју Ћирковићу и Браниславу Спасојевићу.

"Златна повеља општине Милићи" постхумно ће бити додијељена Радомиру Димитрићу.
"Посебна повеља општине Милићи" биће уручена трговини и пекари "САН", а
"Повељу општине Милићи" добиће "Призма".

У програму обиљежавања Дана општине планирана је и посјета новоизграђеној производној хали у Индустријској зони Подгора.

За крај данашњег обиљежавања планиран је свечани ручак који ће бити обављен у Спортској дворани у Милићима

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана