Вишковић, Кошарац: Потребна добра регулатива из области квалитета течних нафтних горива

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац разговарали су данас у Источном Сарајеву о питањима у вези са израдом нацрта одлуке о квалитету течних нафтних горива.

Вишковић и Кошарац су се сагласили да је, у складу са уставним надлежностима, потребно интензивирати рад на усаглашавању предметне одлуке, с циљем доношења што квалитетније законске регулативе из области квалитета течних нафтних горива и функционисања нафтног тржишта у Републици Српској и БиХ.

Договорено је и да се у наредном периоду интензивира сарадња Министарства енергетике и рударства Републике Српске и Министарства спољне трговине и економских односа у Савјету министара о свим питањима у вези са ресорном надлежношћу.

Састанку, који је одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, присуствовао је и министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић са сарадницима, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана