Велика наградна игра Sberbank Banjaluka и Mastercard: Срећни добитник освојио путовање за двоје у чаробну Москву

PR
Велика наградна игра Sberbank Banjaluka и Mastercard: Срећни добитник освојио путовање за двоје у чаробну Москву

Sberbank Banja Luka је у октобру у сарадњи са компанијом Mastercard организовала велику наградну игру, а главна награда је путовање за двоје у чаробну Москву.

Све што је било потребно за учешће у наградној игри су Mastercard платне картице Sberbank Banja Luka, које је било потребно користити у у мјесецу октобру. Извлачење добитника наградне игре је извршено компјутерски, случајним одабиром 12. новембра 2019. године, а од стране независне комисије. Клијенти Sberbank Banja Luka су имали прилику да поред путовања у Москву освоје и и друге вриједне награде: 2 Sony телевизора ( 55” 4К Android) и 2 Samsung Galaxy S10+ телефона.

Главну награду, путовање за двоје у грандиозну Москву освојио је клијент Немања Шућур из Banjaluke.

Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Sberbank Banja Luka уручила је ваучер за путовање у Москву за двије особе срећном добитнику, и пожељела му да ужива у чарима овог предивног руског града.

„ Желим да се прије свега захвалим за ову сјајну награду. Sberbank Banja Luka је и овај пут доказала да је једна од најбољих банака и да треба користити њихове производе и услуге. Дан прије вијести да сам освојио ово путовање, постао сам отац, тако да ових дана у нашем дому влада двострука радост. Радујем се посјети највећем и најљепшем граду Русије.” изјавио је при преузимању награде Немања Шућур.

Mastercard картице Sberbank Banja Luka се могу користити на сваком продајном мјесту са Mastercard знаком, у земљи и иностранству. Предности Mastercard платних картица су многобројне, а само неке су могућност плаћања роба и услуга на продајним мјестима у земљи и свијету, брзе и сигурне трансакције и приступ средствима 24 сата дневно, седам дана у седмици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана