Вебинар о заштити интелектуалног власништва

Д. Б.
Вебинар о заштити интелектуалног власништва

БАЊАЛУКА - Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањалуци реализује пројекат “Едукативни модули о заштити интелектуалног власништва” који ће због пандемије вируса корона бити реализован путем вебинара сутра са почетком у девет часова.

Примарни циљ пројекта, који се реализује уз подршку Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво РС, је организовање пет едукацијских модула о аспектима заштите интелектуалног власништва. Циљне групе су наставници, сарадници истраживачи, као и студенти бањалучког Универзитета, а заинтересовани се могу пријавити путем линка доступног на веб страници Универзитета у Бањалуц  www.unibl.org  .

Координатор пројекта Предраг Говедарица захвалио је министру за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђану Рајчевићу на подршци, без које пројекат не би могао били реализован. Говедарица је позвао све запослене и студенте да учествују у реализацији овог корисног пројекта да би се упознали са значајем и аспектима заштите интелектуалног власништва.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана