Успјешан почетак промотивне кампање “Љетуј у Требињу”

Срна
Успјешан почетак промотивне кампање “Љетуј у Требињу”

ТРЕБИЊЕ - Током протеклих 48 часова промотивне кампање “Љетуј у Требињу”, путем истоименог сајта пријаве за ваучер од 150 КМ послало је више од 3.000 људи из више земаља, саопштено је из требињске Туристичке организације.

У Туристичкој организацији Требиње навели су да је промотивна кампања изазвала одличне реакције широм региона, посебно у Српској, Федерацији БиХ и Србији, одакле и долази највећи број пријава заинтересованих да овогодишњи одмор проведу управо у Требињу.

“Вјерујемо да ће пристићи још знатан број пријава. Велики број људи нам шаље упите, а досадашња посјета сајту је већа од 8.000”, навели су из ове организације.

Кампању “Љетуј у Требињу” са одушевљењем су подржали суграђанин глумац Јован Јовановић и популарна пјевачица Сека Алексић, који су на својим профилима на друштвеним мрежама подијелили промотивну фотографију.

“Желимо да захвалимо и осталим суграђанима који су подијелили ову промотивну кампању и помажу нам да она допре до што већег броја људи”, поручили су из Туристичке организације.

Акција траје до 26. јуна, пријаве се врше путем веб-сајта /њњњ.љетујутребињу.цом/, уз навођење имена и презимена, имејл адресе и мјеста у којем онај ко се пријављује живи, а извлачење је предвиђено за 29. јун.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана