Уједињена Српска: Синиша Видовић предсједник градског одбора Бањалука

Срна
Уједињена Српска: Синиша Видовић предсједник градског одбора Бањалука

БАЊАЛУКА - За предсједника Градског одбора Уједињене Српске Бањалука данас је једногласно изабран Синиша Видовић.

БАЊАЛУКА - За предсједника Градског одбора Уједињене Српске Бањалука данас је једногласно изабран Синиша Видовић.Он је након Изборне скупштине тог одбора у Културном центру “Бански двор” рекао да ова странка у граду на Врбасу и уопште наставља својим путем стављања акцента на људе.

“Они су наше највеће богатство, а наша политика је једном рјечју - Република Српска”, рекао је новинарима Видовић.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић честитао је Видовићу и рекао да је на Скупштини одлучено да се број чланова страначког Градског одбора у Бањалуци повећа на 131, чему, како каже, доприноси велико интересовање чланства.

“Спремни смо да будемо браниоци Српске у сваком смислу. Странка је мобилна, организована, способна да на сваком метру Српске покаже снагу, а 15. септембра имаћемо велику прославу када буде Дан заставе и јединства Српске и Србије, што је датум који заједно славимо од лани”, рекао је Стевандић.

Он је на плану одбијања одлука високог представника Валентина Инцка додао да ће ова странка, заједно са коалиционим партнерима и другим политичким факторима, реаговати и штитити Републику и грађане уколико буде неповољних потеза и нових напада по Српску.

Стевандић је најавио да ће Уједињена Српска у Србији у наредном периоду формирати један страначки одбор који неће излазити на изборе али ће, између осталог, подржавати Српску напредну странку.

Изборној скупштини у Бањалуци је присуствовало и остало руководство странке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана