Удружење "Четири плус" почело акцију прикупљања пакетића

Срна
Удружење "Четири плус" почело акцију прикупљања пакетића

БАЊАЛУКА- Удружење породица са четворо и више дјеце "Четири плус" из Бањалуке почело је акцију прикупљања никољданских и новогодишњих пакетића за дјецу из овог удружења.

Предсједник Удружења Јован Радовановић рекао је Срни да већина родитеља који су њихови чланови није запослена и да 70 одсто њих није у могућности да дјеци обезбиједи пакетиће, те позвао све који су у могућности да помогну.

Радовановић је истакао да им је циљ да обезбиједе пакетиће за свако дијете у Удружењу.

Он је рекао да бањалучко Удружење има више од 850 породица које имају четворо и више |еце и навео да стално пристижу нови чланови, те им је потребно најмање 1.000 пакетића.

Радовановић је позвао сва правна и физичка лица, све људе добре воље да у складу са могућностима дају допринос у реализацији ове акције, чији је циљ уљепшати дјеци Никољдан и Нову годину.

Он је рекао да се сви који желе помоћи ову акцију могу јавити у просторије Удружења "Четири плус" на адреси Петра Рађеновића 25 и на бројеве телефона 051/304-333 и 065/855-370.

Радовановић је рекао да су контактирали организације које су годинама њихови донатори и додао да и ове године очекују да ће им одређени број пакетића обезбиједити њемачка хуманитарна организација "Адра", која то чини више од осам година.

"Вјерујем да има људи доброг срца који ће нам помоћи да обрадујемо наше најмлађе чланове, као и претходних 15 година", истакао је Радовановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана