У оквиру комплекса Болнице "Свети врачеви" почело асфалтирање приступног пута и паркинга површине 2.200 метара квадратних

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- У Бијељини је данас у оквиру комплекса Болнице "Свети врачеви" почело асфалтирање приступног пута и паркинга површине 2.200 метара квадратних, за шта је Градска управа издвојила 50.000 КМ.

Директор болнице Златко Максимовић навео је да ће након асфалтирања површина унутар болничког комплекса првенствено бити олакшан приступ ковид болници.

"Овај дио болничког круга није асфалтиран више од стотину година и сарадњом Градске управе и болнице учинили смо још један корак ка осавремењавању и побољшању инфраструктуре која је важна за наше суграђане који добијају медицинску помоћ у Болници", рекао је Максимовић новинарима.

Замјеник градоначелника Марко Михајловић истакао је да Градска управа на овај начин жели да омогући грађанима бољи приступ здравственим установама и брже и ефикасније пружање услуга.

"Град је током претходних тешких мјесеци борбе против епидемије вируса корона у више наврата финансијски помагао болницу са укупно 700.000 КМ, Дом здравља са 800.000 КМ, чиме смо показали велику одговорност према суграђанима у овом изазовном времену", рекао је Михајловић.

Извођач радова је било предузеће "Бијељина-пут".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана