У маскенбалу на улицама града 200 малишана вртића "Радост"

Срна
У маскенбалу на улицама града 200 малишана вртића "Радост"

ПРИЈЕДОР- Дјечији вртић "Радост" из Приједора организовао је данас, поводом Недјеље дјетета, маскенбал на коме је 200 малишана маскираних у своје омиљене јунаке шетало улицама града.

Вршилац дужности директора ове јавне предшколске установе Татјана Брдар рекла је да је, поред низа активности које у Недјељи дјетета организују у вртићу, на ред дошао и традиционални маскенбал, након пар година паузе због вируса корона.

"Коначно смо ове године у пуном капацитету, и више од 200 малишана наше установе данас је на улицама. Маскирали су се и обукли костиме својих омиљених јунака и упловили у свијет маште", рекла је Брдар новинарима у Приједору.

Она је захвалила градоначелнику Слободану Јавору који је данас био у посјети, уручио поклоне малишанима, испратио њихову приредбу, те учествовао у дефилеу кроз град и довео дјецу до Љетне баште гдје је за њих приређен пригодан програм.

"Ово је један од најзанимљивијих и најсретнијих догађаја у нашој установи и надам се да ће бити настављен и убудће", додала је Брдарева.

Васпитач Наташа Кецман рекла је да су дјеца цијелу ову седмицу узбуђена, сретна и весела због данашњег дана. "Једва су чекала да се маскирају", додала је Кецманова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана