Туристичка организација РС награђена у Мадриду за најбољи туристички филм

Srna
Туристичка организација РС награђена у Мадриду за најбољи туристички филм

БАЊАЛУКА - Видео Туристичке организација Републике Српске "Ништа пуно али пуно више" ( Nothing much but much more ) освојио је гран-при за најбољи туристички филм у оквиру Интернационалног сајма туризма "Фитур 2020" у Мадриду.

Ова награда доноси 15 дана приказивања филма на екранима који су постављени кроз цијели Мадрид и директно учешће на такмичењу за најбољи свјетски туристички филм које се одржава сваке године у Бечу, саопштено је из Туристичке организације Републике Српске.

Међународни жири којег чине стручњаци из области журналистике, маркетинга, туризма и оглашавања оцјењивао је интернационалне туристичке филмове у пет категорија и то најбољи филм у промоцији земље, регије, града, туристичког производа и туристичке услуге.

У оквиру такмичења додијељено је пет награда за сваку категорију и гран при награда за најбољи туристички филм.

"Туристичка организација Српске је филм пријавила у категорији за најбољи регионални туристички филм, у којој је и прошао у финале такмичења, али је жири одлучио да нам додијели главну гран-при награду за најбољи туристички филм у свим категоријама", истиче се у саопштењу.

Туристичка организација Српске у оквиру својих редовних активности и циљева развоја и унапређења туристичке понуде, а према програму о раду за 2020. годину, учествује први пут на Интернационалном сајму туризма "Фитур 2020" у Мадриду, који се одржава од 22. до 26. јануара.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана