“Тулумовић” донирао 200 килограма месних производа најугроженијима

Срна
“Тулумовић” донирао 200 килограма месних производа најугроженијима

БОСАНСКИ ПЕТРОВАЦ - Месна индустрија “Тулумовић” донирала је пакет од око 200 килограма месних производа за најугроженије становнике Босанског Петровца, рекао је Срни начелник ове општине Дејан Прошић.

“У Црвени крст Босански Петровац стигао је пакет од око 200 килограма месних производа Месне индустрије Тулумовић, који ће бити подијељени најугроженијим становницима Босанског петровца, а све то у сарадњи са предсједницима 13 мјесних заједница”, рекао је Прошић и захвалио Месној индустрији “Тулумовић”.

Он је истакао да је новонастала ситуација у вези са вирусом корона ујединила све Петровчане.

“Наши људи који су током ратних дејстава расељени широм свијета јављају се и помажу колико могу, што нама у Босанском Петровцу много значи”, рекао је Прошић.

Он је подсјетио да је до сада Удружење Петровчана из Бањалуке обезбиједило пакете за помоћ социјално угроженима, те да је текстилни погон “Алма рас” из Босанског Петровца донирао 700 заштитних маски поменутој општини.

“Свака помоћ нам је добродошла и неизмјерно смо захвални свима који помажу становништву Босанског Петровца у овој тешкој ситуацији”, рекао је Прошић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана