Теслић: Изградња секундарне мреже за чечавски крај, Влајиће и Љељуг

Срна
Foto: Архива

ТЕСЛИЋ- Начелник општине Теслић Милан Миличевић потписао је данас уговор са фирмом "Еко-еуро тим" из Бањалуке о изградњи секундарне водоводне мреже за мјесне заједнице чечавског краја - Чечава, Растуша, Укриница, Горња Радња и Осивица, као и за Влајиће и Љељуг.

Ријеч је о наставку пројекта након што је изграђен примарни вод и резервоари, а сви законски рокови и услови су испоштовани и радови на терену могу се очекивати већ од сутра, саопштено је из Општинске управе Теслић.

Миличевић је навео да ће "Еко-еуро тим", који је добио посао на основу тендерске документације и након истека свих жалбених рокова, одмах бити уведен у радове.

Према његовим ријечима, питање рјешавања водоснабдијевања за око 2.000 нових прикључака у фази је реализације.

Укупни радови су у вриједности вишој од шест милиона КМ, а средства су обезбијеђена кредитним задужењем општине Теслић, властитим буџетским средствима, те суфинансирањем домаћинстава у износу од 850 КМ, према ранијој одлуци Скупштине општине Теслић.

"На основу исте одлуке, породице погинулих бораца и ратних војних инвалида од прве до четврте категорије имају умањење суфинанисрања за 50 одсто", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана