Свечано отворена филијала Нове банке у Мркоњић Граду

Срна
Свечано отворена филијала Нове банке у Мркоњић Граду

Мркоњић Град: У Мркоњић Граду у уторак на адреси Симе Шолаје бб, почела је са радом Филијала Мркоњић Град, тринаеста филијала и шездесетседма пословница Нове банке. Пословницу су свечано отворили Срђан Кондић, предсједник Управе Нове банке, и Дивна Аничић, начелник Општине Мркоњић Град.

Филијала Мркоњић Град има 220м2 модерно уређеног и функционалног простора, гдје грађани и правна лица могу да користе све услуге које нуди Нова банка. „Препознали смо потребу постојећих клијента који пословно и територијално гравитирају на подручју Општине Мркоњић Град, али, истовремено, циљ нам је пожељети добродошлицу, те квалтетом услуге и односом према клијентима привући нове сараднике и кориснике наших производа и услуга", изјавио је поводом отварања предсједник Управе Срђан Кондић.

Пракса друштвене одговорности Нове банке развијала се паралелно са ширењем пословне мреже, у свакој локалној заједници у којој послује. Отварање Филијале Мркоњић Град била је прилика да Банка учествује у пројекту изградње дјечијег игралишта које реализује Општина Мркоњић Град, у сарадњи са ЈУ културно-спортски центар „Петар Кочић", суфинансирањем у износу од 3.000,00 КМ.

Нова банка је једна од водећих банака на тржишту Босне и Херцеговине и ове године обиљежава 20 година успјешног пословања. Улагањем у доступност услуга и адекватним одговорима на захтјеве физичких и правних лица постиже свакодневни раст броја клијената који јој указују повјерење користећи како традиционалне банкарске услуге, тако и нове производе који су у складу са стандардима савременог банкарства.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана