Сутра захлађење са кишом и пљусковима

Srna
Foto: Arhiva

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује на сјеверу захлађење уз облачно и вјетровито вријеме са кишом и пљусковима са грмљавином, док ће на југу и истоку у првом дијелу дана и даље бити топло и сунчано.

До краја дана киша и пљускови са грмљавином ће се проширити ка југу и истоку гдје ће бити и локалних непогода, уз јаче пљускове и појаву града понегдје, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече се на сјеверу очекују јаче падавине.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, јачине сјеверног и сјевероисточног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од 15 до 21, у вишим предјелима од 11, а дневна од 18 на сјеверозападу до 30 на југоистоку, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 16, Мраковица 24, Соколац 25, Калиновик 26, Неум и Невесиње 27, Гацко, Дринић и Мркоњић Град 28, Приједор, Рибник и Србац 29, Бијељина, Зворник и Нови Град 30, Бањалука, Билећа, Вишеград и Добој 31, те Мостар 33 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана