Сутра више сунчаних периода

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује смањење облачности и више сунчаних периода, а на југу ће бити мало топлије.

Ујутро ће преовладавти умјерено до претежно облачно и хладније уз мраз. На југу и сјеверозападу ће бити ведро, понегдје са маглом или сумаглицом око ријека, а на високим планинама је могућ слаб снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од минус пет до нула, на југу до три, у вишим предјелима од минус девет, а највиша дневна од минус један до пет, на југу до осам, у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, претежно сјеверних смјерова, на југу умјерена до јака бура. Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава облачно вријеме, падала је сусњежица и снијег, у нижим крајевима киша. Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Мраковица минус један, Дринић, Калиновик и Соколац нула, Сарајево, Гацко, Мркоњић Град и Невесиње један, Бијељина, Зворник и Рудо три, Бањалука, Вишеград, Добој, Нови Град, Приједор, Рибник и Србац четири, Билећа и Мостар седам, Требиње девет, те Неум 10 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана