Сутра умјерено до претежно облачно, вјетровито и хладно

Срна
Сутра умјерено до претежно облачно, вјетровито и хладно

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно, вјетровито и хладно вријеме, са дневном температуром од три до 12 степени Целзијусових. Јутро ће бити хладно и вјетровито уз слаб мраз, на истоку облачније, а у осталим предјелима претежно ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће хладно и вјетровито са сунчаним периодима и постепеним наоблачењем, које ће у послијеподневним часовима у вишим крајевима донијети слаб снијег, а у нижим на истоку слабу кишу и сусњежицу, док ће на југу бити претежно сунчано.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до два, на југу до пет, у вишим предјелима од минус шест степени, а дневна од три до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

Дуваће умјерен вјетар, повремено са јаким ударима, сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федерелног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус четири, Хан Пијесак, Калиновик и Соколац четири, Чемерно пет, Мркоњић Град и Шипово шест, Бугојно и Тузла седам, Невесиње, Сребренице, Дрвар и Градачац осам, Гацко, Бањалука, Ливно и Сарајево девет, Србац, Вишеград, Бијељина, Добој, Зворник и Зеница 10, Рудо и Сански Мост 11, Приједор и Бихаћ 12, Билећа 14, Требиње и Неум 15, Широки Бријег и Столац 17, Мостар 18 степени Целзијусових.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана