Сутра топло, послије подне киша

Srna
Foto: Arhiva

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује топло вријеме са сунчаним интервалима, уз дневну температуру ваздуха до 22 степена Целзијусова.

Јутро ће бити топлије и умјерено облачно, а на југу и истоку претежно ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Током дана биће топло вријеме са сунчаним периодима и постепено наоблачење са запада, у послије подневним часовима облачно и вјетровито уз могућу мјестимично слабу кишу, која ће током вечери и ноћи јачати на сјеверу и ширити се ка истоку и југу. 

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 11, у вишим предјелима на истоку од један, дневна од 16 до 22, у вишим крајевима од 11 степени Целзијусових. 

Дуваће слаб до умјерен вјетар, јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. 

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница један, Чемерно седам, Невесиње девет, Гацко и Калиновик 10, Ливно 12, Хан Пијесак 13, Билећа 14, Требиње, Соколац, Дрвар, и Широки Бријег 15, Мостар, Сарајево и Столац 17, Мркоњић Град, Рудо, Шипово, Вишеград, Бугојно, Неум и Тузла 18, Фоча, Србац, Бијељина, Бихаћ и Градачац 19, Добој, Зворник, Сански Мост и Зеница 20, Приједор 21, Бањалука 22 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана