Сутра топло и сунчано, уз умјерену облачност

Srna
Foto: Arhiva

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити топло и сунчано, уз малу до умјерену облачност, а послије подне су могући локално краткотрајни пљускови.

Јутарња температура ваздуха износиће од 14 до 20, у вишим предјелима од 10, а дневна од 27 до 33, у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

Средином дана у централним предјелима и на југоистоку очекује се развој облака, уз могуће краткотрајне пљускове са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече на сјеверу долази до постепеног наоблачења које до наредног јутра доноси слабу кишу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјеверозападног смјера, у Херцеговини јужног и југозападног смјера, а уз грмљавинске облаке ће бити и јачих, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 15, Мраковица и Хан Пијесак 20, Сребреница 23, Мркоњић Град и Соколац 24, Дринић, Калиновик и Рибник 25, Бијељина, Добој, Зворник, Нови Град, Приједор и Србац 26, Сарајево, Бањалука, Гацко и Невесиње 27, Рудо 28, Билећа, Вишеград, Требиње и Фоча 29, Неум 32 и Мостар 33 степена Целзијусова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана