Сутра сунчано уз постепен развој облачности

Срна
Foto: Велибор Трипић

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ујутро биће претежно сунчано, уз постепен развој облачности током дана, а по котлинама магла и ниска облачност.

Јутро ће бити хладно уз мраз. На истоку претежно облачно, а у осталим предјелима ведро уз мало облака. Магла ће се јављати понегдје по котлинама и око ријечних токова, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекују се сунчани периоди, уз постепено наоблачење које се премјешта од запада ка истоку. Магла ће се понегдје задржавати током већег дијела дана уз хладније вријеме. У ноћи на западу и југу почиње слаба киша.

Дуваће вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура од минус седам до минус један, а на југу од један до шест степени Целзијусових.

Највиша дневна температура од један до шест, те на југу до 10 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је било претежно облачно вријеме са кишом у Херцеговини, а у низинама је забиљежена киша и сусњежица, а вишим подручјима снијег.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Чемерно минус два, Хан Пијесак минус један, Соколац нула, Дринић, Невесиње, Рудо, Сребреница, Иван седло и Тузла један, Зворник, Мркоњић Град, Рибник, Фоча, Шипово, Бугојно, Јајце и Сарајево два, Вишеград, Добој, Мраковица и Зеница три, Гацко, Дрвар, Градачац и Ливно четири, Билећа, Бијељина и Сански Мост пет, Бањалука и Бихаћ шест, Нови Град, Приједор и Груде седам, те Србац, Требиње, Мостар и Неум осам степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана