Сутра сунчано уз малу од умјерену облачност

Срна
Foto: Aрхива

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Јутро ће бити претежно ведро и свјеже, у вишим предјелима хладно. На истоку око ријека и по котлинама пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће већином између три и седам, на југу до 11, а највиша дневна углавном између 19 и 25, на југу до 28 степени Целзијусових. Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас је било умјерено до претежно облачно са слабом кишом само понегдје, а у Херцеговини сунчано уз малу до умјерену облачност.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Калиновик 10, Чемерно 11, Хан Пијесак и Иван седло 12, Соколац 13, Гацко, Мраковица и Невесиње 15, Дринић и Сарајево 16, Мркоњић Град, Рудо, Сребреница, Шипово и Ливно 17, Фоча и Бугојно 18, Дрвар, Градачац, Јајце и Тузла 19, Вишеград, Сански Мост и Зеница 20, Бијељина, Добој, Зворник и Широки Бријег 21, Бањалука, Билећа и Србац 22, Нови Град, Приједор и Мостар 23, Требиње, Бихаћ, Груде 24 и Неум 27 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана