Сутра сунчано, уз мало нижу температуру

СРНА
Сутра сунчано, уз мало нижу температуру

САРАЈЕВО, 1. ЈУЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће преовладавати сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност и нешто нижу температуру у односу на претходне дане.

Током ноћи и јутра на сјеверу и западу очекује се освјежење, уз повремену кишу или пљускове и нижу температуру ваздуха у односу на претходне врло топле дане, док ће на југу и истоку и даље бити веома топло и сунчано, послије подне на истоку су могући пљускови са грмљавином, а понегдје су могуће и локалне непогоде.

Јутарња температура ваздуха биће од 17 до 23, у вишим предјелима од 13, а дневна од 28 на сјеверозападу до 36 на југу и југоистоку, у вишим крајевима на западу од 23 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, углавном сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 21, Калиновик 29, Гацко, Невесиње и Соколац 30, Рудо и Вишеград 31, Ливно 32, Мркоњић Град 33, Билећа, Приједор, Зворник, Бугојно, Градачац и Тузла 34, Рибник, Србац, Добој, Бихаћ, Дрвар, Сарајево и Зеница 35, Бијељина 36, Груде и Неум 37, а Мостар 38 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана