Сутра сунчано и топлије

Срна
Сутра сунчано и топлије

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано и топлије вријеме уз максималну температуру до 24 степена Целзијусова.

Ујутру ће бити претежно ведро, мјестимично са пролазном маглом око ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар, промјенљивих смјерова.

Минимална температура ваздуха биће од четири до девет, у вишим предјелима од један, док ће максимална температура бити од 17 до 24, а у вишим предјелима око 14 степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је у БиХ преовладавало сунчано вријеме уз умјерену облачност.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница један, Хан Пијесак 11, Гацко и Чемерно 12, Мраковица и Соколац 13, Кнежево, Невесиње и Иван Седло 14, Сарајево 15, Дринић, Сребреница, Ливно и Неум 16, Вишеград, Мркоњић Град, Фоча, Шипово и Бугојно 17, Рудо, Србац, Градачац и Тузла 18, Бијељина, Билећа, Зворник, Дрвар, Широки Бријег и Зеница 19, Бањалука, Добој, Нови Град, Рибник и Требиње 20, Приједор, Мостар и Сански Мост 21, Столац 22 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана