Сутра сунчано и постепено топлије

Срна
Foto: Илустрација

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује претежно сунчано и постепено топлије вријеме, а свјеже ће бити само у предјелима гдје се магла буде дуже задржала.

Ујутро ће бити хладно и претежно ведро, а око ријека и по котлинама могућа је честа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од три до осам, на југу до 11, у вишим предјелима од минус један, а дневна од 19 до 25, у вишим предјелима и мјестима са маглом од 15 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, источног и сјевероисточног смјера.

У већини крајева данас је сунчано уз малу до умјерену облачност, а више облачности било је на истоку, сјевероистоку и централним дијеловима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница нула, Калиновик девет, Гацко 12, Сарајево, Кнежево и Мраковица 13, Невесиње 14, Вишеград 15, Зворник 16, Бијељина, Дринић и Мркоњић Град 17, Билећа 18, Приједор 19, Требиње, Бањалука, Добој и Нови Град 20, Мостар и Неум 22 степена Целзијусова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана