Сутра претежно облачно и суво

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме, уз дневну температуру ваздуха од један до пет, а у Херцеговини до седам степени Целзијусових.

Јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно и суво, осим централног планинског појаса гдје ће бити облачно са мјестимичним слабим снијегом и вјетровито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана остаје промјенљиво до претежно облачно, али суво у свим крајевима, осим на југу, гдје ће углавном бити сунчано, док се у вечерњим часовима очекује наоблачење са сјевера, које би током ноћи на недјељу могло узроковати слабу кишу у Посавини, Семберији и Подрињу, а на планинама те регије слаб снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до два степена, а у вишим предјелима од минус девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западног и сјеверозападног смјера, а у Херцеговини умјерено јака бура, која ће послије подне ослабити, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Соколац минус четири, Рудо и Бјелашница минус три, Фоча минус два, Зеница минус један, Хан Пијесак и Сарајево нула, Калиновик, Сребреница и Јајце један, Приједор и Дрвар два, Билећа, Гацко, Невесиње, Добој и Тузла три, Мраковица, Мркоњић Град, Рибник, Србац, Зворник и Ливно четири, Бањалука и Бихаћ шест, Бијељина и Требиње седам, Неум девет и Мостар 10 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана