Сутра постепено разведравање уз пораст температуре

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује постепено разведравање, па ће бити углавном сунчано уз пораст температуре која ће бити од осам до 13, те на југу до 18 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно до потпуно облачно, уз могућу кишу у источним предјелима, на сјеверозападу и југу ведро и хладно, а локално по котлинама и око ријека са маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана очекује се постепено разведравање па ће бити углавном сунчано уз раст дневне температуре.

Промјенљива дневна облачност може се задржати у источним и југоисточним предјелима. Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода. Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница минус четири, Хан Пијесак и Чемерно нула, Соколац три, Сребреница пет, Сарајево и Мркоњић Град шест, Бањалука, Бијељина, Вишеград и Невесиње седам, Добој и Приједор девет, Билећа и Србац 11, Нови град 12, док је у Требињу измјерено 14, а у Неуму 15 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана