Сутра облачно са пљусковима

Срна
Сутра облачно са пљусковима

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме са локалним пљусковима праћеним грмљавином и највишом температуром од 20 до 24, на југу до 27 степени Целзијусових.

Ујутру и прије подне биће претежно облачно са кишом која ће почети прво понегдје на западу и у централним предјелима, а затим и на југоистоку. У осталим предјелима биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана киша ће јачати и биће пљускова са грмљавином који ће се постепено премјештати од југа и запада ка сјеверу и сјевероистоку.

И даље ће бити услова за локалне непогоде. Обилније падавине очекују се на истоку и сјеверу, а више сунчаних периода током поподнева биће у западним предјелима.

Увече ће киша постепено слабити и премјештати се даље ка истоку, а од сјеверозапада долази до дјелимичног разведравања.

Дуваће слаб јужни и југоисточни вјетар.

Данас је у БиХ било претежно облачно вријеме. У већем дијелу је падала киша и пљускови, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница осам, Ливно 15, Иван-седло 16, Дринић, Кнежево, Чемерно и Шипово 17, Бугојно 18, Мркоњић Град, Приједор и Бихаћ 19, Бањалука, Гацко и Нови Град 20, Добој, Соколац, Србац и Градачац 21, Тузла 22, Дрвар и Зеница 23, Бијељина, Билећа, Зворник и Сарајево 24, Требиње и Фоча 25, те Вишеград, Мостар и Неум 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана