Сутра облачно са кишом, на планинама снијег

Срна
Сутра облачно са кишом, на планинама снијег

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати претежно облачно вријеме са кишом у већини предјела и дневном температуром од четири до 13 степени Целзијусових, док ће на планинама падати снијег.

Током ноћи и јутра биће облачно са кишом углавном у јужним и југозападним сјеверу и сјевероистоку претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јаче наоблачење са југа и југозапада током дана ће донијети обилније. На југу ће бити пљускова и грмљавине, док ће понегдје киша прелазити у сусњежицу и снијег.

У вечерњим часовима вјетар ће промијенити смјер у западни и сјеверозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно два, Гацко и Иван седло четири, Хан Пијесак шест, Соколац седам, Ливно и Сарајево осам, Зеница девет, Билећа, Фоча и Мостар 10, Вишеград, Требиње и Тузла 12, Градачац и Неум 13, Добој 14, Бањалука, Приједор и Сански Мост 15, те Бијељина 16 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана