Сутра нестабилно и свјежије, уз сунчане интервале

Срна
Сутра нестабилно и свјежије, уз сунчане интервале

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује промјенљиво и нестабилно вријеме, уз смјену кратких периода кише и сунчаних интервала, те дневну температиру ваздуха од 12 до 24 степена Целзијусова.

Ујутро ће бити промјенљиво до претежно облачно, а у пријеподневним часовима местимично је могућа слаба пролазна киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана се очекује промјенљиво и нестабилно вријеме, уз смјену кратких периода кише и сунчаних интервала, док ће понегдје постојати и улови за пљусак са грмљавином.

Јутарња температура ваздуха биће од шест до 10, на југу до 13 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине, јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 13, Чемерно 19, Гацко 23, Невесиње и Ливно 24, Соколац 25, Билећа, Хан Пијесак и Мраковица 25, Требиње 26, Мркоњић Град, Шипово, Србац и Груде 27, Бијељина, Сребреница, Дрвар, Градачац, Неум, Сарајево и Тузла 28, Рибник, Рудо, Добој, Зворник, Бањалука, Јајце, Мостар и Столац 29, док је у Приједору, Бихаћу и Зеници измјерено 30 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана