“Супербрке“ обиљежили „Мовембер“ низом активности

Ј.С.
“Супербрке“ обиљежили „Мовембер“ низом активности

БАЊАЛУКА - „Мовембер“ - мјесеца подизања свијести о значају превенције мушког здравља, с акцентом на борбу против карцинома простате и тестита, група ентузијаста из Бањалуке „Супербрке“ обиљежила је бројним акцијама с едукативним, односно хуманитарним предзнаком.

- Ове године, сва средства која смо кроз различите активности усмјерили у „Бркин фонд“ намијењена су за лијечење Жељка Плиснића из Ламинаца код Градишке. Организовали смо традиционално колективно бријање и сређивање бркова, дружење са младим куварима, едукације за студенте и аукцију досадашњих Мовембер плаката. Многи појединци и колективи су нас подржали и придружили нам се, препознајући значај ове приче, за коју искрено вјерујем да ће временом бити још успјешнија - истакао је члан „Супербрка“ Зоран Шишић.

Међу онима који су их подржали су и запослени у групацији „Новоматик“ у Српској, донацијом за израду и куповину одређеног броја дизајнираних мајица, те куповином „Мовембер“ плаката које је током претходних година дизајнирао Филип Јаковљевић, један од  „Супербрка“ који је недавно, нажалост, изгубио животну битку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана