Стање на путевима: Чести одрони земље и камења на коловоз

Срна
Стање на путевима: Чести одрони земље и камења на коловоз

БАЊАЛУКА- У Републици Српској и ФБиХ чести су одрони земље и камења на коловоз на дионицама у усјецима и поред камених косина, а на граничним прелазима нема дужих чекања, саопштено је из Ауто-мото савеза (АМС) Српске.

Напомињу да је на подручју Републике Српске забрањено је кретање особама старијим од 65 година, а од 20 до 5.00 часова на снази је потпуна забрана кретања.

Улазак у БиХ није дозвољен страним држављанима, а изузетак су особе са боравком у БиХ, лица којима је потребно лијечење, те лица које су у транзиту кроз БиХ без задржавања.

Србија је затворила све граничне прелазе према БиХ, изузев прелаза Каракај, Вардиште и Рача који остају отворени само за робни саобраћај.

Хрватска и Црна Гора су затвориле све граничне прелазе према БиХ. Улазак у те земље дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

За теретна моторна возила за транзит преко Хрватске у функцији су гранични прелази Градишка, Бијача и Шамац, а преко Црне Горе Клобук.

Из АМС-а апелују да возачи унутар БиХ путују само у неопходним ситуацијама и да се придржавају мјера заштите од вируса корона.General Мladić se dobro osjeća, ali porodica је i dalje zabrinuta

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана