Социјалисти стикерима позивају грађане да остану код куће

Срна
Социјалисти стикерима позивају грађане да остану код куће

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија /СП/ пустила је данас у функцију своје вибер стикере, међу којима је онај са поруком "Чувајмо наше старије, буди одговоран, остани код куће", којим се социјалисти придружују кампањи у борби против ширења вируса корона.

Предсједник СП-а Петар Ђокић каже да су на овај начин жељели указати на значај смањења контаката међу људима у вријеме кризе изазване новим вирусом, али и шаљивим стикерима орасположити своје чланове и грађане Републике Српске, саопштено је из СП-а.

"Међу стикерима је и онај који нас подсјећа колико је важно да останемо у својим кућама да бисмо тако помогли суграђанима и надлежним органима у борби за здравље грађана Српске. Овај пакет стикера је и поклон нашој омладини која је један од основних стубова дјеловања наше партије", истакао је Ђокић.

Он је додао да СП, као и до сада, прати трендове и развија се у свим сегментима дјеловања, изразивши задовољство што је страначки тим за медије и маркетинг радио на стварању и осмишљавању стикера, потврдивши да СП у својим редовима има креативне људе.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана