Широм Бијељине постављени билборди захвалности Вучићу

Срна
Широм Бијељине постављени билборди захвалности Вучићу

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је освануо велики број билборда и плаката са поруком захвалности предсједнику Србије Александру Вучићу на помоћи Републици Српској.

Билборде и плакате са поруком "Помажу нас браћа да Српска буде јача - Хвала Вучићу на подршци!", поставио је Покрет за Бијељину.

Поред фотографије Вучића, на билбордима су побројани само неки од пројеката који су његовим залагањем и залагањем Владе Србије и других српских институција реализовани или најављени у Републици Српској - школе, болнице, путеви, мостови, вакцине, помоћ развоју спорта.

-Ово је мали гест захвалности предсједнику Вучићу и Србији за сва досадашња и будућа улагања у Републици Српској, али и снажна порука да смо један, недјељив народ који живи са двије стране ријеке Дрине - рекао је предсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић појашњавајући разлоге постављања билборда са поруком захвалности.

Поред досљедне подршке поштовању Дејтонског споразума у случају Републике Српске, навео је Митровић, Србија је на Вучићеву иницијативу увела Дан српског јединства, слободе и националне заставе као заједнички празник свих Срба те редовно обиљежава годишњице страдања српског народа у Јасеновцу и акцији "Олуја".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана