Синиша Брборовић и Јована Савић најбољи стријелци на Међународном турниру

СРНА
Синиша Брборовић и Јована Савић најбољи стријелци на Међународном турниру

БИЈЕЉИНА- Синиша Брборовић из Центра за обуку Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске најбољи је стријелац Другог Међународног турнира у прецизном стрељаштву, који је данас организовао Стрељачки клуб "ТРБ Бијељина", док је Јована Савић из Бијељине била најбоља у женској конкуренцији.

Друго мјесто у мушкој конкуренцији заузео је Жељко Ђукановић из Центра за обуку МУП-а Српске, а треће Душко Петров из Стрељачког клуба "Кикинда", репрезентативац Србије у овом спорту.

Мирјана Драгутиновић из Зворника освојила је друго мјесто у женској конкуренцији, а треће Нина Пандиловски из Бијељине.

Предсједник Стрељачког клуба "ТРБ Бијељина" Предраг Ракић рекао је Срни да је турнир био веома успјешан, да је све протекло у најбољем реду и изразио захвалност свим учесницима који су данас били у Бијељини.

Предсједник Стрељачког савеза Републике Српске Љубиша Боровчанин уручио је награде побједницима, Синиши Брборовићу за прво мјесто у мушкој конкуренцији нови модел пиштоља "РС9 Вампир", а Јовани Савић 500 КМ.

За другу награду у мушкој конкуренцији уручено је 300 КМ, а за трећу 100 КМ. У женској конкуренцији, друго мјесто награђено је са 300, а треће са 100 КМ.

На другом Међународном турниру у прецизном стрељаштву учествовало је 60 мушкараца и 20 жена из Републике Српске, Србије, Хрватске и Македоније.

Ријеч о гађању из пиштоља, на растојању од 15 метара, при чему су сви такмичари користили клупске пиштоље Техничког ремонта Братунац.

Главни спонзор такмичења је Технички ремонт Братунац и угледни привредник Славен Ристић, који годинама улаже средства у промоцију и развој спорта у Републици Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана