Сестре Милица и Маја Станишић понос паљана

Srna
Сестре Милица и Маја Станишић понос паљана

ПАЛЕ - Начелник општине Пале Бошко Југовић уприличио је данас пријем за сестре Милицу и Мају Станишић које су својим гласом и пјесмом обогатиле програме бројних културних манифестација у овој локалној заједници.


Југовић је захвалио сестрама Станишић и њиховим родитељима на свему што чине за општину Пале, коју промовишу лијепим гласом и пјесмом.

Истакавши да сестре Станишић увијек одвоје вријеме да уљепшају све манифестације у овој локалној заједници, Југовић је нагласио да су то посебно учиниле на свечаној академији поводом обиљежавања 9. јануара - Дана Републике Српске.

"Сви Паљани могу бити поносни на оно што су видјели и чули. Желимо да помогнемо у даљем школоваљу њиховог гласа да би биле на понос Сарајевско-романијске регије и Републике Српске јер је ријеткост имати овакве таленте", рекао је Југовић.

Он је сестрама Станишић зажелио много здравља и успјеха у будућности, као и да Пале по њима увијек препознају.

Маја похађа средњу музичку школу у Источној Илиџи, а Милица основну школу и нижу музичку на Палама.

Оне су истакле да им је велика част што их општина Пале подржава, да ће наставити да учествују на општинским манифестацијама и да се надају да ће ићи на многа такмичења у Републици Српској и шире. /крај/мкб/дад/фото

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана