Sberbank Banjaluka: Уз готовинске кредите планови и жеље више нису недостижни

Д. Б.
Sberbank Banjaluka: Уз готовинске кредите планови и жеље више нису недостижни

Уколико вам је потребан новац за остварење ваших жеља, те како бисте задовољили различите финансијске потребе или једноставно желите да олакшате своју свакодневицу, Sberbank Banjaluka је ту за вас са готовинским кредитима за сваку намјену и замјену.

Од сада све оно о чему тренутно маштате можете приуштити себи уз помоћ готовинских кредита Sberbank Banjaluka.

- Готовински кредит је одлично рјешење за ваше финансијске потребе, а ваши планови и жеље неће више бити недостижни. Одобрени износ кредита можете искористити за сваку намјену и замјену, уз многе погодности, као што су брз процес доношења одлуке, онлајн подношење захтјева, могућност избора фиксне и промјенљиве каматне стопе, и све то без жираната и без хипотеке - саопштили су из ове банке.

Директор продаје и мрежа филијала Sberbank а.d. Banjaluka Гордан Ђукић рекао је да су пословне активности ове банке усмјерене на креирање и пружање производа и услуга који ће на брз и адекватан начин одговорити потребама клијената, који су увијек на првом мјесту.

- Управо уз Sberbank Banjaluka готовински кредит креирали смо понуду за наше клијенте којима је потребан брз и једноставан приступ кредитним средствима, за сваку намјену и замјену. Готовински кредит одобравамо без жираната и без хипотеке, максималан износ кредита је до 50.000 КМ, а рок отплате до десет година. Једна од многих погодности је да захтјев за кредит можете поднијети онлајн уз само један долазак у пословницу и то ради потписивања уговора - изјавио је Ђукић.

Захтјев за готовински кредит - за сваку намјену и замјену, као и за све остале производе Sberbank а.d. Banjaluka је могуће поднијети онлајн, путем интернет странице њњњ.сбербанкбл.ба, а аплицирати се може и путем Мобилног банкарства - mSberbankBL и електронског банкарства - Online банкинг.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана