САЗНАЈТЕ ПРВИ РЕЗУЛТАТЕ ИЗБОРА! Специјална емисија УНА ТВ "Изборна ноћ"– недеља, 2. октобар у 19.05

Г.С.
САЗНАЈТЕ ПРВИ РЕЗУЛТАТЕ ИЗБОРА! Специјална емисија УНА ТВ "Изборна ноћ"– недеља, 2. октобар у 19.05

Другог октобра бира се политичка будућност земље, а у тој ноћи будите први који ће сазнати како грађани гласају у специјалној емисији која је на програму УНА ТВ у недељу, 2. октобра 19.05 часова.

Репортери Уна телевизије извјештаваће са 15 локација, преносити атмосферу из изборних штабова, као и из највећих градова Босне и Херцеговине и региона. Домаћини цјеловечерњег програма током којег ће се гледаоци информисати брзо и поуздано су Анђелка Марковић и Мишо Радаковић.

Гости, аналитичари, дугогодишњи новинари који прате изборне процесе, статистички подаци, као и новинарски прилози,  садржај су изборне ноћи – од политичког дјеловања до модних стилова политичара.  Чућемо мишљење и предвиђања јавних личности, стручне анализе и сазнати прве прелиминарне резултате приказане кроз специјално припремљену телевизијску графику.

Екипа је изабрала најупечатљивије дјелове кампање који се неће заборавити, подјсетиће на обећања, али и анализирати и резултате рада актуелне власти на свим нивоима. 

Шарена палета изборног садржаја обухвата преглед друштвених мрежа, најупечатљивије онлине поруке и коментаре, најновије информације на web платформи www.unaworld.com на којој гледаоци могу пратити ливе стреам. 

Резултате странака, ЦИК-а, коалиције "Под лупом", уживо преносе репортери Уне.  Нови студио креиран по најмодернијим телевизијским стандардима имаће специјално припремљену графику која ће омогућити гледаоцима телевизије Уна да лакше прате и читају резултате избора.

Уредник емисије: Дубравка Гајић 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана