Шаровић, Бореновић: Подршка заједничком кандидату за градоначелника Градишке Мирку Самарџији

Срна
Шаровић, Бореновић: Подршка заједничком кандидату за градоначелника Градишке Мирку Самарџији

ГРАДИШКА - Предсједници СДС-а Мирко Шаровић и ПДП-а Бранислав Бореновић присуствовали су данас у Градишци потписивању споразума о подршци заједничком кандидату за градоначелника Мирку Самарџији.

Споразум су потписали Самарџија, као предсједник Градског одбора СДС-а, и предсједник Градског одбора ПДП-а Градишка Радислав Дончић.

Шаровић је рекао да је веома важно што је заједно са Бореновићем подржао заједничког кандидата за градоначелника и што су тако послали поруку да грађани Градишке на предстојећим локалним изборима имају алтернативу.

“Грађани Градишке имају могућност да бирају. Трећег кандидата за градоначелника нема и сви они који изађу на гласање могу да се опредијеле за постојећег градоначелника, за које мислимо да није добар и да га треба мијењати, или за Мирка Самарџију, који је млад човјек и може овом граду да донесе потребне промјене”, рекао је Шаровић.

Бореновић је истакао да ПДП и СДС показују заједништво опозиције у Градишци и снажно подржавају заједничког кандидата за градоначелника.

“Градишка је једно од стратешких мјеста у Републици Српској и заслужује бољу власт и убијеђен сам да ће њени грађани 15. новембра изабрати Мирка Самарџију за градоначелника и да ће ПДП и СДС након избора формирати стабилну скупштинску већину у градском парламенту”, нагласио је Бореновић.

Самарџија је рекао да одлучно, одговорно и чиста образа улази у изборе за градоначелника Градишке, те поручио грађанима да је дошло вријеме за промјене.

“Порука грађанима је и да 15. новембра нико нема разлога да не изађе на изборе, а масовна излазност ће бити доказ да Градишка жели нову власт”, додао је Самарџија.

Дончић, који је носилац кандидатске листе ПДП-а за одборнике у градској скупштини, рекао је да је ова странка у протекле четири године указивала на пропусте актуелне власти и да спремно улази у изборе.

“Имамо конкретне идеје и приједлоге како побољшати живот грађана и желимо да покажемо да смо ми ти који можемо боље да радимо за Градишку”, нагласио је Дончић

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана