Сајт www.mtel.ba најбоље мјесто за плаћање „m:tel“ рачуна: Једноставно, брзо и без провизије

ГС
Сајт www.mtel.ba најбоље мјесто за плаћање „m:tel“ рачуна: Једноставно, брзо и без провизије

БАЊАЛУКА – Најједноставнији и најбржи начин плаћања „ m:tel “ рачуна је директно на сајту www.mtel.ba, саопштено је из ове компаније.

Из „ m:tela“ су истакли да због рачуна ове компаније корисници не морају стајати у реду нити плаћати додатне трошкове.

Као корисник „m:tel“ пакета услуга, фиксне телефоније, кућног интернета или мобилне телефоније, без обзира гдје се налазе мјесечне рачуне корисници могу измирити са виза, мастеркард или маестро платним картицама било које домаће или иностране банке.

-Довољно је да унесете податке са свог рачуна за фиксну, мобилну телефонију или „m:tel” интегрисане услуге, вашу имејл адресу како би вам на њу стигла потврда о успјешном плаћању, те податке са ваше платне картице - наводи се у саопштењу.

Из ове компаније су истакли да кориснички веома оријентисан званични „m:tel“ сајт нуди бројне могућности да се услуге уређују онлајн.

- Хладно вријеме и јесење кише још су један од разлога да из топлог дома, на најједноставнији и најбржи начин, платите „m:tel“ рачуне директно на сајту www.mtel.ba. Уштедите вријеме, без одласка на продајно мјесто! Користите „m:tel“ дигиталне сервисе, а за више информација или додатна појашњења позовите 0800 50 000 - поручили су из "m:telа“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана