Сахрањена Жељка Спремо

ГС
Сахрањена Жељка Спремо

На градском гробљу Пучиле у Бијељини данас је сахрањена Жељка Спремо, уредница, новинарка и водитељка, која је након дуге и тешке болести преминула у недјељу, 28. јуна.

 

Од Жељке Сремо опростили су се њена породица, колеге, пријатељи и бројни суграђани.

Колеге новинари опростили су се јуче на комеморацији у Бијељини на којој је приказан филм о сјајној новинарској каријери, цијелом животу посвећеном медијима, од 1986. године у родној Модричи, преко Сарајева до Бијељине, Жељка Спремо радила је и напредовала као водитељ, новинар, уредник и директор, вјечно благ и насмијан учитељ младих генерација.

За свој рад добитник је бројних награда за хуманост и градског признања за допринос развоју медијске сцене у Бијељини, а колеге из руководства Удружења новинара Републике Српске у телеграму саучешћа породици Спремо истичу да је професија остала без једног од најдрагоцјенијег новинара, симбола професионалности и ненаметљивости.

Жељка Спремо, уредник, новинар и водитељ, преминула је у недјељу у Бијељини у 56. години, након дуге и тешке болести.

Током протеклог рата радила је као новинар РТРС-а у Бијељини, а потом за медијске куће БН, Слобомир, Бобар радио, као и за Новинску агенцију Републике Српске - СРНА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана