Рељић: Важно одавати дужно поштовање према свим страдалим

Срна
Рељић: Важно одавати дужно поштовање према свим страдалим

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић изјавио је данас да је важно одавати дужно поштовање према свим страдалима који су положили своје животе како бисмо ми данас имали своју земљу која се зове Република Српска.

Рељић је поводом Видовдана - крсне славе Војске Републике Српске упутио честитку свим припадницима Војске Републике Српске.

"Српски народ и српска војска увијек су бранили своја огњишта. И бранили би их опет уколико би било потребно, као што су бројне битке водили кроз вијекове. Зато је важно одавати дужно поштовање према свим страдалима који су положили своје животе како бисмо ми данас имали своју земљу која се зове Република Српска", наводи се у честитки начелника Рељића.

Рељић, предсједник Скупштине општине Козарска Дубица Владимир Рокић и начелник општинског Одјељења за општу управу и друштвене дјелатности Горан Драгаш присуствовали су данас светој литургији и парастосу у Спомен-храму Свете Петке поводом Видовдана - крсне славе Војске Републике Српске.

Они су положили вијенац испред плоча са именима 223 страдала борца из Козарске Дубице, који су животе положили у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана