Промоција Семберије на београдском сајму туризма

Агенције
Промоција Семберије на београдском сајму туризма

БИЈЕЉИНА - Туристички потенцијал Семберије промовисан је на Међународном сајму туризма у Београду на којем је, под слоганом "Пут под ноге", учествовало преко 700 излагача из више од 40 земаља.

Бијељина је на заједничком штанду Републике Српске представила Етно-село "Станишићи", Бању Дворове, хотеле "Дрина" и "Ривер", ресторан "Ловац" и Дестилерију "Монако", а ни ове године није изостала подршка пекаре "Бодакско", објављено је на сајту градске управе. 

"У Бијељини и Семберији туризам из године у годину постаје све успјешнија привредна грана, о чему најбоље свједочи раст броја посјета и ноћења", рекао је директор Туристичке организације града Радосав Ђокић. 

Он каже да је у 2019. години забиљежено 11.614 ноћења више у односу на 2018. годину и 6.221 више долазака туриста у Бијељину. 

"Важан дио активности на промоцији је и учешће на сајмовима, а искористили смо наступ у Београду да најавимо и бијељински Сајам туризма и гастрокултуре који ће бити одржан 10. и 11. априла", навео је Ђокић. 

Представништво Републике Српске у Србији у сарадњи са Туристичком организацијом Српске организатор је презентације туристичке привреде Српске, чији представници на располагању на сајму имају штанд од 70 метара квадратних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана