Промјенљиво вријеме, послије подне киша, на планинама снијег

Srna
Промјенљиво вријеме, послије подне киша, на планинама снијег

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и вјетровито вријеме, послије подне мјестимично са кишом, а у планинама и пролазним снијегом, те поново мало свјежије. Прије подне биће и сунчаних интервала на западу, југозападу и југу, а више облака у централном појасу на сјеверу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


Послије подне и према вечери у централном појасу земље и на истоку биће облачно уз краткотрајну повремену кишу, а у планинама са краткотрајним снијегом.

Према ноћи суво у већини предјела.

Дуваће слаб до умјерен југозападни вјетар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од четири до девет, на западу, југозападу и југу локално 12, на висоравнима и котлинским предјелима од два степена Целзијусова.

Температура измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак минус четири степена Целзијусова, Бјелашница минус два, Источно Сарајево и Соколац минус један, Тузла, Мраковица, Србац, Топола, Дринић и Калиновик нула, Шипово, Мркоњић Град, Градишка, Добој, Зворник, Сребреница, Сарајево и Чемерно један, Бањалука, Приједор, Бијељина, Вишеград и Зеница два, Нови Град и Рудо три, Рибник, Гацко и Фоча четири, Билећа шест, Мостар седам, Требиње девет и Неум 11 степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 27 центиметара, Соколац девет, Добој пет и Сребреница три центиметра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана