Прикупљен новац за лијечење Анђеле Танацковић

Срна
Прикупљен новац за лијечење Анђеле Танацковић

БИЈЕЉИНА - Прикупљен је новац за Анђелу Танацковић, шеснаестогодишњу дјевојчицу из Угљевика којој је неопходно лијечење у Њемачкој, објавила је њена мајка Јелица Танацковић и захвалила свима за доброчинство.


"Прикупљен је новац за лијечење наше ћерке Анђеле. Са вјером у Васкрслог Господа и доброчинством свих људи, желимо да се захвалимо свима на сваком виду помоћи и обавијестимо да заустављамо даље прикупљање новца за лијечење наше ћерке Анђеле", објавила је Танацковићева на Фејсбуку.

Поводом апела за помоћ, заједно са људима добре воље, укључио се и Фонд солидарности "Душа дјеце" и уплатио први предрачун од 250.000 евра на рачун болнице у Фленсбургу /Malteser Krankenhaus St. Franziskus-Hospital/.
Анђелина мајка је навела да су послије хуманитарних базара, концерата, представа, утакмица и многобројног садржаја увидјели да нису сами.

"Дугујемо велику захвалност Фонду солидарности жДуша дјецеж, Епархији зворничко-тузланској, свештенству, монаштву и свим парохијама наше свете Цркве, пријатељима, родбини као и свим привредним субјектима и државним институцијама, те људима добре воље свих националности који су показали да границе нису препрека, а да је хуманост на првом мјесту", навела је мајка Танацковићева.

Анђела се тренутно налази у Фленсбургу гдје је започео наставак лијечења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана