Преузимање ски карата од 15. до 19. новембра

Срна
Foto: Илустрација

ЈАХОРИНА - Преузимање ски-карата за грађане са подручја града Источно Сарајево који су учествовали у конкурсу "Буди дијете Јахорине" биће могуће од 15. до 19. новембра.

Преузимање карата вршиће се од 9.00 до 16.00 часова на ски-каси "Огорјелица", саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина". У саопштењу се наводи да уколико неко није послао фотографију дјетета, која је неопходна за израду ски-карте за радне дане, омогућено је фотографисање на лицу мјеста. Малољетна дјеца могу преузети ски-карту уз пратњу једног родитеља због изјаве коју је потребно потписати.

Приликом преузимању ски-карте потребно је уплатити депозит од 10 КМ који се на крају сезоне враћа, наводи се у саопштењу. Из Олимпијског центра "Јахорина" подсјећају да је конкурс отворен до краја октобра. Право учешћа на конкурсу имају сви ученици основних и средњих школа са подручја града Источно Сарајево, свих шест општина. За добијање персонализоване сезонске ски карте /понедјељак-петак/ ученици требају испунити два критеријума – да похађају било коју основну или средњу школу на територији града Источно Сарајево и да доставе креативни рад на тему свог виђења олимпијске планине Јахорине.

Апсолутно сви ученици који испуне наведене критеријуме ће у новој зимској сезони бити власници персонализоване ски-карте, објављено је на сајту Олимпијског центра "Јахорина". На конкурс се могу пријавити ученици са свим врстама ликовних, литералних радова, те са фотографијом иили видео-снимком. Циљ је да ученици кроз све врсте умјетничког изражавања на креативан начин представе своје виђење ове олимпијске планине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана