Премијер издвојио 30.000 КМ за куповину куће породици Обрадовић из Модриче

Срна
Foto: РТРС

БАЊАЛУКА- Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић издвојио је 30.000 КМ за куповину нове куће породици Обрадовић из Врањака код Модриче, која живи у веома тешким условима.

-Захвални смо предсједнику Владе и свим добрим људима који нам помажу да нам се обезбиједи нова кућа - рекла је Роса Обрадовић, која у Врањаку живи са четворо дјеце, од којих је троје са потешкоћама у развоју.

Росу и њену дјецу живот није нимало мазио, а, због породичног насиља, били су се смјештени и у Сигурну кућу у Модричи. Тренутно су настањени у једној старој, туђој кући у изолованом засеоку Врањака.

Вишковић је чуо за причу ове породице, коју је у медијима покренула група хуманитараца, а која никога не оставља равнодушним, навели су из Бироа Владе за односе с јавношћу.

Обрадовиће су ових дана обишли представници кабинета предсједника Владе и модричког Центра за социјални рад, заједно са хуманитарцима који су и покренули ову акцију.

Већ дуже вријеме овој породици помажу модрички Центар за социјални рад и хуманитарац Драгутин Игњатовић, који је и покренуо акцију да се Обрадовићима купи и опреми нова кућа како би се коначно скрасили, своји на своме.

Захваљујући донацији предсједника Владе и помоћи становника Модриче и околине, Обрадовићима ће бити купљена нова кућа у близини Модриче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана