Потписан Уговор о пословној сарадњи на реализацији пројекта "Поносне картице 2020 – цијена минус за 3+“

ГС
Потписан Уговор о пословној сарадњи на реализацији пројекта "Поносне картице 2020 – цијена минус за 3+“

Бањалука - На састанку одржаном у просторијама JУ Центар за образовање одраслих коме су присуствовали директор Центра Александар Гранулић и предсједник Управног одбора Фондације „За живот“ Драган Дакић, потписан је Уговор о пословној сарадњи на реализацији пројекта „Поносне картице 2020 – цијена минус за 3+“.

Уговором је предвиђено да Центар поносним породицама омогући минималан попуст у износу од 30 % на своје програме формалног средњег стручног образовања и преквалификације који обухвата списак од девет занимања међу којима су и она најтраженија на тржишту рада.

Такође, попуст се односи на једанаест занимања која су данас посебно добро плаћена и изузетно тражена и то у оквиру јавноважећих програма оспособљавања.

Потребно је нагласити да породице остварују додатни попуст од 10 % за четврто и свако наредно дијете.

Како је истакао директор Центра за образовање одраслих Александар Гранулић, то је само почетак будуће сарадње.

Ослушкујући потребе вишечланих породица Центар ће у наредном периоду, прилагодити своје програме како би на што адекватнији начин одговорили тим потребама.

Драган Дакић је нагласио да овим уговором Пројекат добија нову димензију.

- Осим попуста при куповини, циљ нам је да поносне родитеље запослимо ако су незапослени или да их оспособимо за боље плаћене послове те им повећамо куповну моћ, животни стандард и могућности - навео је Дакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана