Отворена канцеларија Градског одбора СПС Бијељина

ГС
Отворена канцеларија Градског одбора СПС Бијељина

БИЈЕЉИНА - У Бијељини су данас отворене просторије Градског одбора СПС - Социјалистичке партије Српске, а отварању су присуствовали предсједник СПС Горан Селак, потпредсједник Максим Скоко, члан Предсједништва Саво Вулић и генерални секретар Андреа Дорић.

Шеф Повјереништва СПС за Град Бијељину Срђан Мијатовић поручио је да ће СПС у Бијељини оправдати повјерење руководства партије као и грађана који су већ дали подршку Социјалистима.  

- Радом и резултатима ћемо оправдати повјерење грађана, а уз подршку руководства партије изборићемо се за напредак и боље услове живота за све грађане Бијељине - поручио је Мијатовић. 
Предсједник СПС Горан Селак позвао је грађане Бијељине, а посебно младе људе да се укључе у тим СПС и да заједно са грађанима раде на рјешавању проблема и да дају своје сугестије идеје за развој града.

- Свака идеја и свака сугестија су добродошле, а посебно апелујем на младе да се придруже нашем тиму и да се заједно боримо за будућност Бијељине. СПС је нова енергија на политичкој сцени и већ сада смо увјерени да ћемо резултатима оправдати досадашњи рад и постати незаобилазан фактор у креирању политика како на нивоу Бијељине, тако и у Републици Српско - истакао је Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана